Sadi Bexheti vazhdon me vizitat në malësinë e Tetovës

vull

Kandidati për kryetar të Qytetit të Tetovës Prof. Sadi Bexheti bashkë me Pajtim Thaçin si dhe me kryetarin e Degës së Tetovës Driton Ibishi edhe sot vazhduan me takime intenzive në vendbanimet e qytetit të Tetovës. Ata u mirëpritën nga banorë të fshatit Brodec, Veshallë dhe Bozovcë. Hallet e fshatrave të malësisë janë të mëdhaja si pasojë e moskujdesit nga ana e Komunës së Tetovës për vite të tëra dhe vetëm një udhëheqje e re nga PDSH mund t’a përmirësojë këtë gjendje.

Next Post

Veprimtari Misin Gradinaj kandidat i PDSH-së për kryetar të Çairit

Partia Demokratike Shqiptare mbajti kuvendin e degës së Çairit. Në këtë kuvend u vendos që kandidat për kryetar të komunës Çair të jetë veprimtari i njohur Misin Gradinaj. Në këtë kuvend gjithashtu u zgjodh edhe kryetari i degës z.Neçko Koxha si dhe shtatë anëtarë të Kuvendit Qendrorë të PDSH-së nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: