Sanksionohen 121 shoferë për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit

Arvanit Cameria

Në periudhën nga ora 20:00 të datës 07.02.2021 deri më ora 02:00 të datës 08.02.2021 stacionet policore për siguri në komunikacionin rrugor kanë realizuar kontrollim  për sanksionimin e shoferëve të cilët drejtojnë automjetet e tyre nën ndikimin e alkoolit. Gajtë këtij kontrollimi janë sanksionuar gjithsej 121 shoferë të cilët kanë drejtuar automjetet nën ndikimin e alkoolit, nga të cilët numri më i madh në territorin e SPB Manastir 30 shoferë, në SPB Veles 18, kurse nga 14 shoferë në SPB Shkup dhe SPB Shtip. Janë sanksionuar edhe 261 kundërvajtje tjera.

Next Post

Takimi i Presidentit Pendarovski me ministrin e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Republikës së Sllovakisë, Ivan Korçok

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti ministrin e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Republikës së Sllovakisë, Ivan Korçok. Në këtë takim janë vërtetuar marrëdhëniet miqësore midis dy vendeve dhe është theksuar se në të ardhmen duhet të intensifikohet dialogu politik dhe shkëmbimi i vizitave në nivel të lartë midis […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: