Sanksionohen 132 shoferë për tejkalim në mënyrë jo të rregullt

vull

Gjatë ditës së djeshme, prej orës 14 deri ora 20, Ministria e Punëve të Brendshme zbatoi kontroll të përforcuar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e shoferëve që tejkalojnë në mënyrë jo të rregullt, me ç’rast janë sanksionuar 132 shoferë.

Next Post

Në Morinë kanë hyrë më shumë se 10 mijë persona

Mijëra automjete e qytetarë të Kosovës kanë udhëtuar edhe këtë të shtunë drejt Shqipërisë, duke shënuar një tjetër fluks të lartë automjetesh në piken kufitare të Morinës. Ky fluks i lartë vjen si rrjedhojë edhe e kushteve dhe çmimeve të favorshme që ka bregdeti shqiptar që sipas pushuesve kosovar çdo vit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: