Sanksionohen 189 shoferë në Shkup, 21 pa patentë shoferë

vull

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (01.02.) vazhdoi me kontrollimet e përforcuara në trafik.

Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 189 gjoba,  prej të cilave për drejtim të automjetit pa patentë shofer 21 persona, tejkalim të shpejtësisë 9 ndëshkime,  2 gjoba për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, 7 gjoba për automjete të paregjistruara dhe në gjendje të parregulltë teknike, poashtu janë shqiptuar 10 sanksione për kalim në semafor të mbyllur (ngjyrë e kuqe), 18 sanksione për përdorimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit, 9 masa për mosshfrytëzimin e rrypit të sigurisë dhe janë shqiptuar 59 gjoba për parkim në mënyrë  të paregulltë të automjetve.

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë

Next Post

Kryetarit i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi në Takimin e punës të Grupit Ndërpartiak Parlamentar

Të nderuar kolegë deputetë, E nderuar sekretare e përgjithshme Ivanova, E nderuar ambasadore e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Shkëlqesia Juaj Rejçell Gallovej, Të nderuar përfaqësues të Komitetit teknik dhe organizatave tjera joqeveritare, Zonja dhe zotëri, Më lejoni të […]

Subscribe US Now