Sanksionohen 304 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

vull

Në 24 orët e fundit (26/27.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 304 shkelje të kësaj mase.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë me qëllim të ballafaqimit me COVID-19.

Next Post

265 shoferë të sanksionuar në Shkup, 31 për ngasje pa patentë shoferi

Ministria e Brendshme dje (26 janar) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut. Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 265 masa, prej të cilave 31 masa për vozitje pa patentë shofer, 11 për automjete të paregjistruara dhe teknikisht me defekt, 7 sanksione për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: