Sanksionohen 458 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

vull

Në 24 orët e fundit (04/05.02.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 458 shkelje të kësaj mase.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë me qëllim të ballafaqimit me COVID-19.

Next Post

Bekteshi: Masat nga Pakoja e pestë synojnë proaktivitetin e kompanive

Masat nga Pakoja e pestë do të jenë në drejtim të proaktivitetit të ekonomisë dhe institucioneve. Qëllimi është që kompanitë të tregojnë rezultate pozitive, dhe Qeveria do t’i mbështesë ato përmes skemave të granteve, deklaroi kështu Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në emisionin Win Win në Televizionin Telma. Pakoja e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: