Sanksionohen 624 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

vull

Në 24 orët e fundit (15/16.12.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 624shkelje të kësaj mase.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë me qëllim të ballafaqimit me COVID-19.

Next Post

Konfiskohen 100 kilogramë marihuanë, arrestohen tre persona

Nëpunës policorë të Departamentit të Policisë Kriminalistike-Sektori për Tregti të Palejuar me Drogë, Armë dhe Materie të Rrezikshme në bashkëpunim me Departamentin për Operacione Speciale Policore, Departamentin për Asgjësimin e Krimit të Organizuar dhe Serioz, SPB Veles dhe SPB Shkup gjatë ditës së djeshme (15.12.2020) pas marrjes së informatave operative […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: