Sanksionohen 704 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

vull

Në 24 orët e fundit (18/19.12.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 704shkelje të kësaj mase.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë me qëllim të ballafaqimit me COVID-19.

Next Post

Ndërpritet transport ndërkombëatr i drogës, konfiskohen rreth 100 kg marihuanë

Parmbrëmë nëpunës policorë të Departamentit të Policisë Kriminalistike- Sektori për Tregti të Palejuar me Drogë dhe Materie të Rrezikshme e kanë privuar nga liria A.K.K. (48), nga Republika e Bullgarisë, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “prodhim i palejuar dhe lëshim në qarkullim i drogave narkotike, substancave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: