Sanksionohet tetovari i cili nuk ka paguar në pikë-pagesën rrugore

vull

Nëpunës policorë të SP Tetovë më datën 03.02.2021 në ora 21:00 i shqiptuan dënim përkatës sipas Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor SH.S. (20), i cili me automjet ”audi” me targa regjistrimi të Tetovës, në mënyrë të kundërligjshme duke përdorur dritat rotative  ka kaluar pa  paguar në Pikë-pagesën për rrugë ”Zhelinë”. SH.S. në bisedën zyrtare  e ka pranuar veprën kurse dritat rotative janë demontuar.

MPB-ja së bashku me Inspektoratin Shtetëror të Transportit më datën 31.01. dhe 01.02. ka sanksionuar 32 persona për shfrytëzim të kundërligjshëm të dritave rotative me qëllim të mospagesës të rrugës, kurse kontrollimet e këtilla do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

Next Post

Zvogëlohet për 56 për qind numri i të vdekurve në aksidente trafiku në janar, viti 2020 me numrin më të vogël të viktimave

Pas kthimit tim në MPB në shtator filluam me disa aksione operative për përmirësimin e sigurisë së qytetarëve, kurse njëri nga aksionet ishte në drejtim të përmirësimit të sigurisë në trafik dhe para së gjithash në zvogëlimin e numrit të aksidenteve në trafik me pasoja të rënda dhe analizat dëshmojnë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: