Sekretari shtetërorë në MSH Miloshev në Tayian, takon ministrin kinez Wu Jin

Kohanews Admin

Sot, në kuadër të pjesëmarjes në seminarin ‘Tradita e mjekësisë kineze’ që po mbahet në Kinë, sekretari shtetërorë në MSH Vladimir Miloshev, ka realizuar takim bilateral me ministrin e shëndetësisë në provincën Shanxi, Wu Jin, zëvendës drejtorin e Komisionit për shëndetësi Lian Yuesheng, me udhëheqësin e sektorit për bashkëpunim ndërkombëtarë si dhe me Ji Xiaoru, drejtor në sektorin për TKM në privincën Shanxi.

Në këtë takim është theksuar bashkëpunimi i suksesshëm mes dy ministrive nga të dy vendet dhe është biseduar më tej për bashkëpunimin e ardhëshëm në mes të dy institucioneve shëndetësore të dy vendeve.

Next Post

RDK dega Gostivar : Qëndrimi i këshilltarëve të RDK-së që marrin pjesë në Këshillin e Komunës së Gostivarit

Partisë së Selës, Taravarit dhe Këshillit komunal të Gostivarit iu dëshirojm punë të mbarë dhe suksese në punët e tyre. RDK dhe kryetari i saj Vesel Memedi, nuk është ndarë nga LR-PDSH për interesa partiake, dhe as për interesa individuale. Ndarrja ka ndodhur përshkak të ndryshimit të konceptit politik, koncept […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: