Sela kërkon zgjedhje të parakohshme: Zgjidhja e vetme për krizat e shumta

vull

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela para mbledhjes së Kryesisë së partisë deklaroi se zgjidhja e vetme për të dalë nga krizat aktuale në vend, janë zgjedhjet e parakohshme.

“Natyrisht, kur krizat janë të shumta dhe kur ke një Qeveri e cila nuk ka hapësirë që t’i menaxhojë, dhe në vend se t’i menaxhojë, çdo ditë del një krizë tjetër shtesë, natyrisht se gjëja e parë që duhet të ndodh është që kjo Qeveri të largohet dhe të krijohet një shumicë e re e cila pastaj vendin do ta çojë në zgjedhje të parakohshme”, tha Sela.

Next Post

Klubi çairçanas, Shkupi, fiton titullin kampion në Ligën e parë të futbollit në RMV

Klubi i futbollit Shkupi është shpallur kampion në Maqedoninë e Veriut. Me një rezultat të thellë prej 2-0, Shkupi arriti të mposhtë Renovën në Çair duke rrëmbyer kështu titullin më të lartë në ligën e futbollit të Maqedonisë së Verriut.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: