Senzacionale/Anketa amerikane thotë: BDI fitues absolut i zgjedhjeve të 15 Korrikut

Një nga agjencionet më të famshme në Shtetet e Bashkuara, DBC Danube konsulton biznesin (Mc Laughlin), që është ndër të tjera, pjesë e ekipit kërkimor për opinionin dhe marrëdhëniet me publikun e presidentit amerikan Donald Trump, publikon një anketë më e madhe e njohur deri më tani me gati 6.000 të anketuar për zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut.

Anketa është zhvilluar në Qershor, muajin e kaluar, veçmas për secilën zonë zgjedhore që e bën atë më të saktën nga të gjitha sondazhet e publikuara aktualisht në vend.

Ne ju sjellim rezultatet e sondazhit pasi ato janë origjinale. Në 5 nga 6 zonat elektorale, VMRO udhëheq dhe do të arrijë fitore bindëse ndaj koalicionit LSDM-Besa. Rezultati përfundimtar do të ishte të paktën 8 deputet ose më shumë avantazh për VMRO dhe mundësinë për Mickoski që të zgjedh nëse do të formojë një qeveri koalicioni me Aleancën e Selës apo BDI-në e Ali Ahmetit.

Këto ishin rezultatet e këtij sondazhi amerikan sipas zonave zgjedhore dhe këtu janë rezultatet e mbështetura në përgjithësi nga palët.

Next Post

PDSH do të zvogëlojë informalitetin në ekonomi për të siguruar konkurrencë të ndershme në treg

Menduh Thaçi dhe Orhan Ibrahimi në Butel (Shkup). “Me PDSH në qeverisje dhe Menduh Thaçin zëvendëskryeministër me të drejtë ekzekutive do të zvogëlohet informaliteti në ekonomi për të siguruar një konkurrencë të ndershme në treg.” Shërbimi për Informim

Subscribe US Now

%d bloggers like this: