Sërish defekt tjetër në rrjetin kryesor të ujësjellësit në Tetovë

vull

Informacion nga NJ.P.”Ujësjellësi dhe Kanalizimi


Të nderuar,
Ju informojmë se edhe sot (06.08.2020),për shkak të një defekti tjetër në rrjetin kryesor të ujësjellësit F300 në parkun e Xhamisë së Larme ,do të ketë ndërprerje të ujit për një pjesë të qytetarëve edhe atë prej orës 12:00 deri në përfundim të defektit.
Punëtorë të ndërmarjes nga NJ.P.”Ujësjellësi dhe Kanalizimi “ janë angazhuar maksimalisht për një sanim më të shpejt dhe më efikas të defektit.
Ju falemnderojmë për mirëkuptimin!
Numër kontakti: 044 331 167

Next Post

‘BVNG’ publikohet nga Agoni

Ai ka një talent në muzikë. Agoni, këngëtari kosovar, ka lansuar këngën e re të titulluar ‘BVNG’. Kjo këngë është prodhim i Avah Music sa i përket muzikës, ndërsa, video u realizua nga N’pikë Creative. ‘BVNG’ është një projekt premtues për Agonin, që i hap rrugën atij për një karrierë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: