Shaqir Palushi në përkujtim të 28 dëshmorëve: Dhimbja e njëjtë si para 20 vitesh, krenaria më e madhe

Kohanews Admin

Në Suharekë, në fshatin Savrovë, në 20 vjetorin e rënies heroike, janë përkujtuar 28 dëshmorët dhe martirët e lirisë. Në këtë përkujtim, morën pjesë qytetarë të shumtë, ndërsa veprimtari e biznesmeni i shquar i kësaj ane, Shaqir palushi, ka shkruar në rrjetin social se “Dhimbja për ta është e njëjtë si para 20 viteve, por krenaria për ta është çdo ditë e më e madhe, sepse e madhe është vlera e lirisë të cilën e gëzojmë fal gjakut të tyre dhe të mija dëshmorëve e martirëve në gjithë vendin tonë”.

Ja postimi i plotë i Z. Palushi:

“Përkujtohen dëshmorët dhe martirët në fshatin Savrovë Në fshatin Savrovë, në 20 vjetorin e rënies heroike, sot janë përkujtuar dëshmorët dhe martirët e këtij fshati. Në mesin e 28 të rënëve janë edhe kusherirët e mi: Agim,Alush,Islam ,Sherif,Xhevat e Imer Hasanaj. Dhimbja për ta është e njëjtë si para 20 viteve ,por krenaria për ta është çdo ditë e më e madhe, sepse e madhe është vlera e lirisë të cilën e gëzojmë fal gjakut të tyre dhe të mija dëshmorëve e martirëve në gjithë vendin tonë.”

Next Post

Zv.ministrja Elezi udhëton drejt Kishinau, merr pjesë në takimin vjetor të CEF

Nga sot, 3 qershor deri më 5 qershor, zëvendës ministrja e financave Dr. Shiret Elezi pritet që të qëndrojë për vizitë në Kishinau (Moldavi) ku do të merr pjesë në takimin vjetor të bordit drejtues të CEF (Center of Excellence in Finance) që do të mbahet në kryeqytetin moldav Kishinau. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: