Shëngjini, plazhi i Kosovës

vull

Pa frikë mund të thuhet se Shëngjini është plazhi i pushuesve të ardhur nga Kosova. Kushtet në këtë zonë kanë ardhur gjithmonë dhe duke u përmirësuar ndaj çdo vit e më shumë ky plazh ka njohur rritje të numrit të pushuesve nga Kosova, madje shumë prej tyre kanë blerë edhe shtëpi në qytetin bregdetar.

 

Krahas një ambienti shumë të përshtatshëm për ta dhe pastërtisë, mikpritja vazhdon të konsiderohet si një element i fortë dhe që ka bërë për vete shumë prej pushuesve.

 

Temperaturat e larta të këtyre ditëve kanë sjellë drejt Shëngjinit mijëra vizitorë e turistë. Të lakmuara për pushuesit janë qendra e Shëngjinit por pa dyshim në top listën e pushuesve mbetet Rana e Hedhun.

Next Post

Rilindja e komunizmit!

Nga Ylli Manjani Rilindja e komunizmit. Nëse analizon ftohtë, pa emocion apo ngarkesë krahësh politikë, thelbi i qeverisjes së Rilindjes ishte: Kontrolli i individit, vënia e tij nën varësinë e shtetit. Që të jemi të sinqertë, në 30 vitet e fundit pushteti politik e ka patur gjithnjë qejf të kontrollonte […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: