Shënohet Dita botërore e diversitetit biologjik

vull

Në vend sot shënohet Dita botërore e diversitetit biologjik. Në shënim do të drejtohet ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraki.


Do të promovohen dy dokumentet më të rëndësishme kombëtare në sferën natyra – Strategjia kombëtare për mbrojtje të natyrës me Planin e akcizës (2017-2027) dhe Strategjia kombëtare për diversitet biologjik (2018-2023).

Organizatorë të ngjarjes janë Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpunim me Programin e KB-së për mjedis jetësor – Zyra në Shkup, Shoqata gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar GIZ, Programi për ruajtjen e natyrës dhe Agjencia z

Next Post

AKTORI QE PRETENDON KINEMATOGRAFIN BOTERORE

Dijart Sylejmani një trembëdhjetë vjeçar jeton se bashku me familjen ne Shtetin Zviceran, pikërisht ne kantonin Solothurn. Talentin e Dijartit per aktrim e vërejtën prindërit e tij Bajram dhe Lumnije Sylejmani qe njëherit janë producent te filmit. Dijarti filloi ne Teatrin Antika Switzerland, ku u paraqit ne disa skena teatrale, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: