Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Shënohet Dita ndërkombëtare e të rinjëve

1 min read

Fondacioni “ZAEV – Një shoqëri për të gjithë”, me rastin e 12 gushtit – Ditës Ndërkombëtare të të rinjëve, vizitoi Amir Destanovskin nga “Qendra Ditore për Fëmijët e Rrugës” dhe një student në OOU “Vëllezërit Ramiz dhe Hamid” në Shuto Orizarë dhe gjeniu i ri Makedon Dimitrovski, student në OU “Liria” në Tetovë.

Duke u dhënë atyre një donacion dhe duke i uruar për Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, i uruam suksese të mëtejshme në arsim dhe jetë.

Duke pasur parasysh se Makedon dhe Amir ndajnë një dashuri për matematikën, Fondacioni u uron atyre më shumë “mbledhje” (njohje) dhe “shumëzimi” (sukses) sesa “zbritje” dhe “pjestim”.

Njëkohësisht, “ZAEV – Një shoqëri për të gjithë” uron të gjithë të rinjve në Republikën e Maqedonisë së Veriut 12 gushtin – Ditën Ndërkombëtare të të rinjëve, me dëshirën për një jetë rinore cilësore të mbushur me shumë suksese, gëzime dhe vlera.

“Rinia është e lumtur sepse është në gjendje të shohë të bukurën, dhe kushdo që ka aftësinë për të parë të bukurën nuk mund të plaket.” (Franz Kafka)

https://zaev.org/odbelezhuvane-na-megunarodniot-den-na-mladite/?lang=mk&fbclid=IwAR1pKtASdMJzLAiATTUjXfkCYjDothKl9CY6D0qc2m0I4D_EpHv__vBHZLE&fs=e&s=cl