Shënohet një moment historik në Tetovë: Fillon  prishja e objekteve në bulevardin Blagoja Toska!

vull

Ndër  vite u premtua dhe u betuan shumë kryetar  të komunës së Tetovës, se bulevardi Blagoja Toska, nga kalldërmat e vendosur që në kohë të perandorisë osmane do të ndërtohet dhe do të marrë pamje evropiane dhe lajmi i mirë pas mijra viteve erdhi më në fund një gjë e tillë po bëhet realitet, një pjesë e bulevardit do të zgjerohet!

Njoftimi i plotë nga Komuna e Tetovës:

 

Filloi prishja e objekteve për hapjen e trasesë në pjesën e parë të bulevardit Blagoja Toska! 🤗

Ky aktivitet është planifikuar të zgjasë për 1 muaj, kurse me pas do të fillojnë punët për ndërtimin e këtij bulevardi shumë të rëndësishëm për qytetin.

Next Post

ALEANCA PËR SHQIPTARËT : Letër vendeve mike të Evropës në shenjë solidarizimi

I trishtuar thellë nga pamjet dhe lajmet tronditëse që po na vijnë mëngjesin e sotëm nga Gjermania, Belgjika, Holanda, Luksemburgu dhe Zvicra, të cilat po përballen me vërshime ekstreme që kanë kushtuar me dhjetëra jetë njerëzish të humbura, mbi njëmijë të zhdukur dhe dëme të jashtëzakonshme materiale. Në këto momente […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: