Shoqata e drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme në mbështetje të reformave

vull

Vazhdimi  i  mësimdhënies në semestrin e dytë dhe proceset e reformave në arsim ishin tema e bisedës me Shoqatën e Drejtorëve të Shkollave Fillore dhe të Mesme. Në takim, drejtorët i dhanë mbështetjen e tyre të plotë reformave dhe vuri në dukje se ata do të përfshihen plotësisht dhe me përkushtim në të gjithë procesin e implementimit.

 

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska tha se me reformën për herë të parë nxënësit  vihen në fokusin e arsimit, dhe mësimdhënësit janë lidhja kyçe  në mësim.

Ministrja theksoi se shkollat ​​duhet të bëhen vende interesante ku do të stimulohet kurioziteti dhe mendimi kritik dhe krijues i fëmijëve dhe kjo është pikërisht ajo që ofron kjo reformë.

 

 

Next Post

Sanksionohen 304 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Në 24 orët e fundit (26/27.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 304 shkelje të kësaj mase. Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: