Shoqata “Oeneum”-Tetovë, bëri homazhe tek varrezat e Dëbërcës në “Klisurë”

vull

Sot, shoqata e shkrimtarëve “Oeneum”-Tetovë, në bashkëpunim me Komunën e Zhelinës, për hirë të festave të Marsit dhe përkujtimit të dëshmorëve, bëmë homazhe tek varrezat e Dëbërcës në ‘Klisurë’. Qoftë i paharruar kujtimi për ta!

Lexo edhe :

TRAGJEDIA E FSHATIT DËBËRC

Ndërkohë NPK “Mirëmbajtja” – Komuna e Zhelinës, bëri të ditur se ka bërë pastrimin në rrugën regjionale, konkretisht tek vendi i quajtur “Varrezat e Dëshmorëve të fshatit Dëbërcë”. Pastrimi dhe mirëmbajtja është obligimi ynë i përbashkët!

 

Next Post

Arianit Hoxha bëhet si Menduh Thaçi

Partitë politike shqiptare me Kongrese të centralizuara jo vetëm që nuk sjellin risi por ato vazhdojnë të imitojnë njëra-tjetrën shkruan Tetovasos. Rasti i fundit ka të bëjë me Kongresin e sotëm të Lëvizjes Besa e cila në finalen e saj zgjodhi thuajse të njëjtat figura në kreun e partisë. Derisa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: