Shpërndarja e administratorëve, Grubi: MO respektohet, mbi 92% janë shpërndarë

vull
0 0
Read Time:48 Second

92% e administratorëve të punësuar në bazë të marrëveshjes kornizë janë shpërndarë nëpër vendet e tyre të punës, informoi zv/kryeministri Artan Grubi. Ai theksoi se në punë janë vendosur edhe ata që ishin kontestues në Inspektoriatin Shtetëror të tregut, ndërsa kanë mbetur për t’u sistematizuar vetëm ato në MPB.

“Jemi në process të transferimit të fundit të personave në MPB, 140 prej tyre të cilët për momentin janë duke kaluar një process të vetingut në Agjencionin për Siguri Kombëtare. Sa kam informacion unë mbi 120 kanë kaluar procesin e vetingut dhe shpresojmë që brenda ditëve do të fillojnë edhe në Ministrinë e Brenshme, me çrast do të rrumbullaksohet I gjithë procesi. Ka pasur ca dilema procedurale. Për shembull, një grup i Kumanovës, i cili ishte transferuar te Drejtoria e Tatimeve ishte vendosur në Shtip, po Shtipi e mbulon qytetin e Kuanovës si rajon dhe ishte vetëm çështje teknike e marrjes së dokumentacionit.”, tha Artan Grubi, zv/kryeministër i parë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Struga bëhet me Shkollë fillore komunale të muzikës

Në Strugë këtë vit shkollor do të fillojë me punë Shkolla fillore komunale e muzikës ku fëmijët do të mund të mësojnë piano, violinë, kitarë, klarinetë, saksofon, bori, fyell, fizarmonikë, instrumente goditëse dhe solo – këndim. Drejtori i Shkollës komunale të sapoformuar, Altin Ziba, informoi se regjistrimi do të jetë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: