Shqipëria hap shkollat me 15 Shtator

vull

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Shqiptare njoftoi se, bazuar në rekomandimin e Komitetit Kombëtar të Ekspertëve për Menaxhimin e Coronavirus, klasat në vitin e ri shkollor 2020/2021 do të fillojnë në 15 Shtator.

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini, deklaroi se do të sigurohen libra shkollorë falas për të gjithë nxënësit nga klasa 1-7 dhe për studentët nga kategori të veçanta deri në klasën e 12-të.

Pas njoftimit për fillimin e orëve të mësimit, disa ekspertë të kësaj fushe besojnë se akoma nuk janë krijuar kushte për fillimin e mësimit kryesisht distanca fizike. që goditi vendin në 26 nëntor të vitit të kaluar.

Next Post

Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit pritet nesër

Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit pritet të bëhet nesër, megjithëse lideri i BDI-së Ali Ahmeti mbrëmë në mbledhjen e Këshillit Qendror të partisë shpalli seancën për sot. Kryetari i parlamentit  Talat Xhaferi, duhet të rizgjidhet në këtë pozicion, i cili duhet të caktojë zyrtarisht vazhdimin e seancës konstitutive. SIPAS BURIMEVE […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: