Shqiptari nga Tetova që po kandidon si i pavarur për ulëse në parlamentin kroat

vull

Idris Sulejmani, shqiptar nga fshati Zherovjan Komuna e Tetovës, i cili jeton në Porec të Kroacisë, ka shpallura kandidaturën e tij për deputet i pavarur në Parlamentin kroat.

Next Post

Ka ardhë koha për një Kryeministër shqiptarë

Nga Doc. Dr. Argëtim Saliu ▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎ Historia ka teket e saj dhe personazhe, ngjarje apo vende, bluhen shpesh pamëshirshëm në ingranazhet që ajo krijon. Historia nuk qe aq bujare me shqiptarët në Maqedoni (sot RMV). Por, pas lufta e vitit 2001 i dha një kthesë historisë shqiptare, fal Ushtrisë Çlirimtare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: