Shqiptohen 147 gjoba për shoferë të motoçikletave në territorin e tërë shtetit

vull

Gjatë ditës së djeshme (13.07.2021) është realizuar kontrollim i përforcuar aksional në territorin e tërë shtetit për sanksionimin e shoferëve të motoçikletave. Gjatë këtij kontrolli janë sanksionuar 147 shoferë, prej të cilëve 96 nuk kanë shfrytëzuar kaskën mbrojtëse të kokës, 29 për drejtimin e motoçikletës pa patentë shoferë, 7 gjoba për shkak të shkaktimit të zhurmshmërisë së madhe dhe për skadimin e afatit të lejes së qarkullimit, kurse janë shqiptuar edhe sanksione tjera.

Kontrollime e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Next Post

Berisha: Një besimtar i kryeministrit më ka kërcënuar, tha do t’i përdhunojë në varr të vdekurit e familjes

Opinionistja Kimete Berisha ka bërë të ditur përmes një shkrimi në Facebook se është duke marrë kërcënime, raporton Gazeta Express. Ajo ka thënë se pikërsisht për këtë arsye ka vendosur që t’i bllokojë komentet në shkrimet e saj në rrjetin social Facebook. “Largohu nga këtu ta këpus kokën”, deklarohet i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: