Shqiptohen 33 sanksione për tejkalim të shpejtësisë në Tetovë

Arvanit Cameria

  Mbrëmë (06.02.2021) në periudhën nga ora 19:00 deri më ora 22:00 nëpunës policorë të SP SKRR-Tetovë me përdorimin e të ashtuquajturit “radar nate” realizuan kontrollim aksional për sanksionimin e shoferëve të cilët duke drejtuar automjetet e tyre tejkalojnë shpejtësinë e lejuar. Në këtë aksion janë sanksionuar 33 shoferë, nga të cilët 14 kanë qarkulluar me shpejtësi me mbi 50 km në orë nga e lejuara. Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme. Apelojmë deri te qytetaër t’i respektojnë rregullat dhe rregulloret në trafik me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë. .

Next Post

Sanksionohen 504 persona për mosmbajtje të maskës

Në 24 orët e fundit (06/07.02.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 504 shkelje të kësaj mase. Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: