Shqiptohen 77 sanksione për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit

vull

Gjatë ditës së djeshme (12.07.2021) është realizuar kontrollim i përforcuar aksional për sanksionimin e shoferëve të cilët drejtojnë automjetet e tyre nën ndikimin e alkoolit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjatë të cilit janë sanksionuar 77 shoferë.
Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Next Post

Shqiptohen 307 sanksione në territorin e tërë shtetit për tejkalim të shpejtësisë

Gjatë ditës së djeshme (12.07.2021) Ministria e Punëve të Brendshme realizoi kontrollim të përforcuar aksional në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e shoferëve të cilët tejkalojnë shpejtësinë e lejuar të qarkullimit. Gjatë këtij kontrolli janë sanksionuar 307 shoferë, prej tyre 17 kanë qarkulluar me shpejtësi mbi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: