Skandaloze! Zëdhënësja e ASH-së, Ilire Dauti ofendon nxënësit shqiptarë, 90% janë analfabet (Video)

Kohanews Admin

Zëdhënësja e ASH-së Ilire Dauti nga diaspora ka ofenduar të gjithë nxënësit shqiptar duke ju thënë se ata janë analfabet.

“Nxënësit dhe studentet mos qëndrojnë në rang me vendet e Azisë qendrore sepse të tillë na kanë dalur 90% analfabet” është shprehur zëdhënësja e ASH-së Ilre Dauti nga Hamburgu i Gjermanisë ku nuk është pritur mirë pas këtyre ofendimeve që ju ka bërë nxënësve dhe familjeve shqiptare.
Pas kësaj deklarate ofenduese nuk dihet nëse do të reagojë Ministria e Arsimit, Shoqatat e ndryshme si dhe familjet shqiptare e veçanërisht nënat shqiptare që i kanë rritur dhe edukuar fëmijët e tyre e dikush ti quajë analfabet.

Ndryshe nxënësit shqiptar gjithnjë kanë treguar suksese të mëdha në gara brenda dhe jashtë shtetit që do të thotë se ata nuk janë analfabet, por me nxënësit shqiptarë mburren jo vetëm familjet shqiptare por edhe shteti maqedonas.

Next Post

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

Nënkryetari i Lëvizjes BESA, Abdush Demiri në tetor të vitit 2018 duke komentuar qëndrimet e Lëvizjes BESA për sitautën politike për ngjarjen e Referendumit dhe zgjedhjeve të parakohshme u shpreh se Lëvizja Besa kategorikisht hedh poshtë çdo mundësi për koalicionim parazgjedhor me LSDM-në, duke e vlersuar se çdo koalicionim i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: