SMS porosi e Gruevskit për rastin “Monstra” :  I bie që “shiptarkat” mund të mbajnë  tenka në shtëpi, e policia mos ju bëjë asgjë!

vull

Seanca dëgjimore e ditës së sotme për çështjen “Monstra”  vazhdoi të lexonte mesazhe SMS dhe transkriptime nga bisedat telefonike që kishin të bënin me vrasjen pesë herë që ndodhi në Liqenin e Smilkovskit.

Gjykatësi Ognen Stavrev lexoi gjithashtu disa mesazhe nga ish-kryeministri Nikolla Gruevski.

– BDI po përhap gënjeshtra nga të gjitha anët e Ministrisë së Brendshme për pesë herë vrasje. Ajo i bën një dëm të madh shtetit, thotë Gruevski.

Në një mesazh tjetër, Gruevski shkruan:

“Ndonjë organizatë e grave ose KOM-i le t’i replikoj BFI-së. Rezulton se “shiptarkat” mund të mbajnë tanke në shtëpi dhe policia nuk mund të bëjë asgjë thjesht sepse janë gra muslimane, i shkruan Gruevski një bashkëbiseduesi.

I njëjti mesazh u përcoll nga Ministrja Gordana Jankuloska në disa postime, e cila shtoi: “ashtë turp kjo është ajo që na bëjnë bagëtitë “.

 

Next Post

Mjekja me mbulesë në sallë të Bujar Osmanit

Nuk është vetëm aktiviteti politik i zëvendëskryeministrit Bujar Osmani por në aspektin mjekësorë ai është më tepër se kjo duke u përkushtuar në profesionin e tij që ka të bëjë me jetën e pacientëve të shumtë informon ts.mk. Por ajo që është e vecantë ka të bëjë me një fakt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: