Sonte digjen dy vetura të EVN-së!

vull

Ne rrjetin social në facebook gjegjësisht në faqen zyrtare te Televizionit  Koha në një kohë që është paraparë protestë ditën e premte kundër shtrenjtimit te rrymës nga kjo kompani në disa qytete në Maqedoninë e Veriut.

 

Për me shume fotografit:

Next Post

Marrëveshja e Ohrit: Simbol i paqes, stabilitetit dhe barabarsisë

Rilindja Demokratike Kombëtare vlerëson se përvjetori i 19-të vazhdon ta gjejë Marrëveshjen e Ohrit të kontestuar nga shumë aktorë dhe parti politike shqiptare dhe maqedonase, me qëllim të devalvimit sa më të madh të këtij dokumenti të madh për vendin. Kontestimi dhe devalvimi i Marrëveshjes së Ohrit vazhdon të vijë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: