Sot, e shtunë – 27 qershor, kryetari i PDSH-së bashkë me kandidatin për deputet z. Zemri Asani vizituan fshatin Urviç, Novosellë, Rakovec, Zherovjan dhe Siniçan

vull
Sot, e shtunë – 27 qershor, kryetari i PDSH-së bashkë me kandidatin për deputet z. Zemri Asani vizituan fshatin Urviç, Novosellë, Rakovec, Zherovjan dhe Siniçan.
Në vijim ju bashkëngjesim videon: https://youtu.be/jnieorU5Fp8
Menduh Thaçi: Unë më mirë se çdonjëri e njoh sistemin. Nuk do të munden të më manipulojnë apo mashtrojnë. Ne duhet të përkujdesemi vetë për gjendjen tonë. 30 ditët e para do të luftoj me këtë pandemi që njerëzit tonë të jenë të mbrojtur duke krijuar instrumente që do t’i ndalin në ndihmë shëndetit tonë. Pas kësaj, do të luftoj që të zbus pasojat e pandemisë nga bizneset e vogla e deri te ata më të mëdhaja, familjet që s’kanë të ardhura dhe te punësuar. Dëmet e shkaktuara nga pandemia do t’ju kompenzohen.
Next Post

Dafina Stojanovska, Slagjana Mitrovska dhe Vlatko Gjorcev votuan për ndryshim të emrit (Video)

Ndërsa fushata zgjedhore është në zhvillim e sipër dhe disa nga partitë nuk kanë asgjë për të ofruar qytetarët që përpiqen të manipulojnë publikun në një hartë kombëtare, ia vlen të kujtojmë se si ish deputetja e VMRO-DPMNE-së Nola Ismailovska-Starova ekspozoi patriotizmin e rremë të kolegëve të saj. Ajo publikoi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: