Sot komuna e Tetovës përfitoi mjete në vlerë prej 42.6 milion denarë, për ndërtimin e bulevardit Blagoja Toska

vull
Mjetet janë siguruar me vendim të qeverisë së RMV, përmes ridestinimit të buxhetit të paraparë për ndërtim të aeroportit të Shtipit nga operatori TAV.
Vlen të rikujtojmë se komuna e Tetovës pasi bëri regjistrimin e pronave përgjatë trasës së bulevardit, gjithashtu ka kryer edhe shpronësimin e tyre.
Me nënshkrimin e kontratës për realizimin e punëve ndërtimore shumë shpejt do të fillojë prishja e objekteve dhe ndërtimi i bulevardit Blagoja Toska.
Me këtë realizojmë një nga premtimet dhe projektet më të rëndësishme për Tetovën dhe qytetarët e saj!
Next Post

Bitcoin është rritur mbi 40,000 dollarë

Bitcoin varej nga pikëpamjet e Musk për muaj pasi Tesla njoftoi një blerje 1.5 miliardë dollarë të bitcoin në shkurt. Bitcoin u rrit mbi 40,000 dollarë të hënën dhe arrin ta ruajë atë vlerë sot, një rritje që u nxit nga cicërimat nga shefi i Tesla Elon Musk, i cili […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: