Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Sot kryetari i komunës së Studeniçanit, Azem Sadiki pati në vizitë zyrtare musafir nga Republika e Turqisë

1 min read
Kryetari i komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki i shoqëruar nga sekretari i komunës z.Burhanedin Nuhiju dhe Drejtori i NPK z.Erduan Saliju u takuan me z. Şuayip Toprak kryetar i Federacionit RUDEF të Shoqatave Rumeli dhe kryetari i Bursa Rumeli Turkleri z. İbrahim Toprak, me ç`rast ata shfrytëzuan edhe mundësin në këtë takim për të ia uruar edhe fitoren në zgjedhjet lokale dhe i uruan suksese të mëtutjeshme në mandatin e ardhshëm 4 vjeçar, poashtu në takim është konstatuar se marrëdhëniet miqësore dypalëshe midis dy vendeve janë duke u avancuar dhe do të vazhdon bashkpunimi edhe në të ardhmen.