Sot minim në rrugën në ndërtim Kërçovë – Ohër

vull

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë ka njoftuar se nesër nga ora 11:00 deri në 14:00, do të minohet rruga në ndërtim e sipër Kërçovë – Ohër në pjesën Presekë – Pesoçan.

Nga LAMM njoftojnë se komunikacioni po zhvillohet papengesa dhe në rrugë të thata.

Next Post

Plenumi i arsimtarëve kërkon rritjen e pagave në arsim nga 1 marsi

Plenumi i mësuesve kërkon rritje të pagave në 7% për punonjësit në arsim, që është parashikuar me Buxhetin e këtij viti, në përputhje me marrëveshjen kolektive dhe që lidhet me rritjen e pagës minimale, të llogaritet dhe të realizohet nga 1 marsi 2022. Në një kërkesë drejtuar ministrit të arsimit […]

Subscribe US Now