Sot shkruhet historia për Maqedoninë e Veriut

vull

Aleatët e NATO-s së bashku me ministrin e jashtëm të Maqedonisë, Nikola Dimitrov do të nënshkruajnë protokollin e pranimit, me Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Këtë e ka bërë të ditur edhe vet sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, shkruan ksp.

Kjo vjen, ku pas mosmarrëveshjeve thuajse prej 3 dekadash, Athina dhe Shkupi ranë dakord për të zgjidhur çështjen e emrit të Maqedonisë.

Next Post

Ndjekje e drejtpërdrejt e nënshkrimit të protokollit për anëtarësim të vendit tonë në NATO dhe konferencë shtypi e zëdhënësve të Qeverisë, Boshnjakovski dhe Hoxha

Me fillim në ora 11:00 së bashku ti ndjekim zhvillimet në Bruksel ku do të bëhet nënshkrimi i protokollit për anëtarësim të vendit tonë në NATO si dhe deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-së, Jens Stoltenberg dhe Ministrit të Punëve të Brendshme, Nikola Dimitrov. Në qendrën e mediave do […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: