Spasovski: Mickoski të thotë publikisht që të pandehurit dhe të dyshuarit në lëndët e PSP si Kamçev, i dhuruan VMRO-së dhe t’i raportojnë ata, apo institucionet të veprojnë

Kohanews Admin

Deklaratë për media, Oliver Spasovski, nënkryetar i LSDM-së dhe bartës liste në zonën e II-të.

Të nderuar,

Unë i bëj thirrje Hristijan Mickoski që të dalë dhe të përgjigjet para publikut në veçanti:

– Kush e financon saktësisht partinë e VMRO-DPMNE-së dhe me çfarë parash?

– Sa më shumë të pandehur dhe të dënuar në çështjet e PSP, përveç Orce Kamçevit, dhuruan për VMRO-DPMNE?

– A është kjo arsyeja pse Mickoski ishte aq kundër me Ligjin për Prokurorinë Publike, për para dhe për të mbrojtur krimin financiar?

Mickoski duhet ta thotë këtë publikisht dhe nëse ai nuk shkon vetëm për t’i thënë institucioneve, ata janë të detyruar të veprojnë sipas zërit të tyre.

Hristijan Mickoski Gruevski është rinovuar, është e qartë, dhe qytetarët NUK kanë nevojë për një regjim të përtërirë.

Qytetarët duan një të ardhme të sigurt dhe më 15 korrik zgjedhja do të jetë Siguria.

Drejtësia do të thotë gjithashtu siguri, dhe ne kemi hedhur themelet për një rregull të ligjit. Me të gjitha pengesat dhe bllokimet nga VMRO-DPMNE, kemi miratuar Ligjin për Prokurorinë Publike dhe kështu është krijuar një bazë ligjore për të gjitha rastet e korrupsionit të lartë të kenë një vendim gjykate.

Kriminelët do të mbajnë përgjegjësi – dhe kjo është arsyeja pse ne duhet të vazhdojmë në rrugën e duhur.

“Ne mundemi” është një mundësi që kujdeset dhe mbron qytetarët dhe drejtësinë, dhe partnerët Mickoski – Gruevski – Kamçev dhe bashkëpunëtorët e tyre janë mbrojtës të krimit dhe vendi i tyre është në gjykatë.

Prioriteti ynë i parë në fushën e drejtësisë pas 15 korrikut është pastrimi i gjyqësorit, i cili ende përmban mbetje të Gruevizmit, të cilat llogaritin drejtësinë.

Në këto zgjedhje, ne po pastrojmë mbetjet e regjimit në gjyqësor, do të lëmë që VMRO-DPMNE të rinovohet, dhe ne së bashku me qytetarët të vazhdojmë në rrugën e duhur, është e sigurt vetëm Republika Evropiane e Maqedonisë Veriore për të gjithë.

Next Post

Thellohet dhimbja në familjen atdhetare Xheladini. Pas ndarjes nga jeta të Irfan Xheladinit (më 26 qershor 2020), sot ka ndërruar jetë edhe vëllai i tij Ilir Xheladini

Iliri, ishte i punësuar në Universitetin e Tetovës, përkatësisht në administratën e Fakultetit të Shkencave Matematike – Natyrore. Kjo njësi akademike dhe Universiteti ynë, i jemi mirënjohës për kontributin e dhënë për këtë institucion të arsimit të lartë në gjuhën shqipe si dhe angazhimin e tij në avancimin e proceseve […]

Subscribe US Now