Stipe Mesiç: As Tito dhe as Kominterni nuk e krijuan kombin maqedonas

vull

“Ata kanë shumë çështje të pazgjidhura, kështu që mënyra më e thjeshtë është të ngresh një çështje që duhet të pushtojë publikun e brendshëm dhe pastaj të harrosh se çfarë duhet të zgjidhet në vendin e tyre,” tha ish-presidenti kroat.

Next Post

Maqedonia , Ilirida e “vjedhur” ndër shekuj Shqipërisë Etnike

Nga Ndue  BACAJ Një ndër shtetet e “tejngopura” me trojet e Shqipërisë Etnike është pa dyshim fqinja jonë e “vonëshme” me emrin Maqedoni , e cila tashmë është e destinuar të paguaj mos sot, mot haraçet e shekujve e moteve të kaluar, me grabitjet e pashoqe të territoreve e popullsisë  […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: