Sulmohet fizikisht një banor nga Llomnica e Gostivarit

vull

Dje (01-mars) në orën 12:30, 52-vjeçari M.N. nga Llomnica e Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se pak më parë në rrugën “Majori Çede Filipovski” në Gostivar ka qenë i sulmuar fizikisht nga 51-vjeçari M.T. nga Negotina-Pologut. Rasti është zbardhur plotësisht dhe ndaj personit M.T. do të vijojë një parashtresë përkatëse

Next Post

Shaqiri: Ta vlerësojmë çdo kontribut për zhvillimin e shkencës, sepse pa shkencë, nuk ka përparim të vendti

Pa shkencë, nuk ka përparim. Prandaj duhet vlerësuar në mënyrë të veçantë, çdo individ, organizatë apo institucion që merret me kërkim shkencor, sepse bëhet fjalë për subjekte që kontribuojnë dukshëm në zhvillimin e përgjithshëm socio-ekonomik të vendit. Çdo veprimtari kërkimore-shkencore paraqet një aktivitet për një arritje të re që do […]

Subscribe US Now