Supremja shfuqizon burgimin shtëpiak për Mijallkovin në rastin e PSP-së, “Perandoria”

vull

Nga Gjykata Supreme kanë informuar se është marrë vendim me çka ish-kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov i shfuqizohet dënimi me burgim shtëpiak, në rastin e PSP-së “Perandoria”. Megjithatë edhe për shkak të këtij vendimi, Mijalkov do të vazhdon të vuajë dënim me burgim shtëpiak, sepse këtë dënim dje ia shqiptuan nga Gjykata e Apelit , në rastin e PSP-së “Titanik 2”, ku paraprakisht të njëjtit iu zvogëlua masa nga paraburgim në burgim shtëpiak.

Next Post

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi është pritur në takim nga ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi është pritur në takim nga ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, me të cilin kanë biseduar për mungesën e kuadrove në fushën e energjetikës dhe gjetjen e një zgjidhjeje të mundshme, brenda një periudhe afatmesme. Ministri Bytyqi e mirëpriti lajmin se […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: