Takim i Drejtorit të Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës me kreun e Arkivit Shtetëror të RMV-së

vull

“Sot në hapësirat e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës u mbajt takim ndërmjet drejtorit të Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës – dr. Ylber Sela, drejtorit të Arkivit Shtetëror të Republikës së Maqedonisë së Veriut – z. Kirill Petrov, zëvendësdrejtorit të Arkivit Shtetëror të Republikës së Maqedonisë së Veriut – dr. Muzafer Bislimi.
Në takim u diskutuan një sërë çështjesh, ndër të cilat edhe obligimet të cilat burojnë nga Ligji mbi Përdorimin e Gjuhëve. Agjencia për Zbatimin e Gjuhës shprehu gatishmërinë për të dhënë mbështetjen e nevojshme Arkivit Shtetëror të Republikës së Maqedonisë së Veriut për plotësimin e obligimeve ligjore, ndërsa Arkivi Shtetëror u zotua se do të mbështesin Agjencinë në ndërtimin e kapaciteteve dhe kuadrove mbi punën arkivore dhe Arkivin e Agjencisë” – shprehet i pari i Agjencisë Ylber Sela

Next Post

Blerim Ahmedi vëllai i “El Chekës”, paralajmëron protestën e radhës të dielën

Blerim Ahmedi vëllai i “El Chekës” thotë se ka marr leje nga policia për protestën e radhës që do të mbahen ditën e diel më datë 30.06.2019 me fillim në ora 16:00. Blerim Ahmedi bën të ditur se pikënisja do të jetë nga Rektorati i Universitetit të Tetovës. Gjithashtu Blerim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: