Takim me Dominique Leroy, anëtare e bordit të Deutsche Telekom

vull

Përgjatë qëndrimit në Barcelonë, Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Jeton Shaqiri, bashkë me drejtorin e Agjencisë për komunikime elektronike, Jeton Akiki, zhvilluan takim me Dominique Leroy, anëtare e bordit të Deutsche Telekom.

 

Përgjatë takimit u diskutua për çështje të interesit të përbashket mes MSHIA-së dhe Telekomit, sherbime dhe projekteve të reja të Telekomit për qytetarët tanë dhe projekteve të planifikuara për investime të reja, përmiresimi i infrastrukturës së komunikikit digjital, teknologjitë e reja si 5G, SmartCity, zgjidhje për mbrojtjen e ambientit jetësor dhe ekosistemit digjital si tërësi, si dhe ndihmën e mundshme që Telekomi do ta marrë nga institucionet publike me qëllim të realizimit të këtyre projekteve.

Next Post

Nga SHBA, Sela për Zërin e Amerikës: Politikat tona janë të mishëruara me interesat amerikane

Video: https://fb.watch/6sDE7BFSKM/ Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, i cili këto ditë ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka bërë paraqitjen e tij të parë pas kësaj vizite përmes një interviste për Zërin e Amerikës në gjuhën shqipe. Sela ka thënë se politikat e Aleancës për Shqiptarët janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: