Takim mes OEMVP-së dhe PDSH-së

vull

Sot, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi ka takuar drejtorin e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore z. Nebi Hoxha dhe përfaqësues të saj.

Nga ana e OEMVP-së, në takim është shpalosur platforma për zhvillim ekonomik para z. Menduh Thaçi e cila shtjellon çështjet kryesore me të cilat shoqeria jonë ka probleme në aspektin ekonomik dhe social.

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi theksoi se është nder dhe privilegj të merr pjesë për herë të parë në takim me OEMVP-në dhe se ato kërkesa do të shqyrtohen nga departamentet përkatëse të partisë.

Next Post

Ademi: Ndjehem i plotësuar që përmbylla riemërtimin e shkollave në Çair

Në paraqitjen time, gati çdo muaj kemi patur pyetje se kur do të ndërrohen edhe dy emrat në shkollat e Çairit që, për fat të keq, gjatë kohë kanë qenë në labirinte. E kemi thënë se emrat e shkollave duhet të reflektojnë vullnetin e qytetarëve, kolektivit dhe vullnetin e nxënësve. […]

Subscribe US Now