Takimi i Ministrit të Kulturës Ismaili me kryetarin e komunës së Probishtipit

vull

Ministri i kulturës Hysni Ismaili sot në kabinetin e tij realizoi takim me kryetarin e komunës së Probishtipit  Dragan Anastasov.

Në takim kryetari e njoftoi ministrin me projektet  në vazhdim të cilat  komuna i realizon në drejtim të përmirësimit të gjendjes në fushën e kulturës, siç është projekti për rindërtimin e plotë të sallës së kinemasë ,,Rudar” dhe ndërtimin e muzeut rajonal shkencor për minerale të rralla, kështu që mbledhja mbi 250 eksponate së shpejti do të merr hapësirë të vet origjinale. Me realizimin e projekteve komuna e Probishtipit do ta pasuron ofertën e vet autentike turistike.

Ministri Ismaili përsëri shprehu gatishmërinë e Ministrsië së Kulturës për ti mbështetur aktivitetet kulturore që do të zbatohen në këtë komunë.

Next Post

Ambasadori i Austrisë në Maqedoninë e Veriut e vizitoi Universitetin e Tetovës

Ambasadori i Austrisë në vendin tonë, ekselenca e tij Georg Woutsas,i shoqëruar nga konsulli  z. Lukas Bachmeier, sot e vizitoi Universitetin e Tetovës.  Ata, fillimisht u takuan me Rektorin e UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti, ku diskutuan tema të ndryshme me theks të veçantë për zhvillimet në  arsimin e lartë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: