Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Takohen shtabet komunale BESA-ASH në Zhelinë. Sejdiu, po vuloset fitorja e madhe

1 min read

“Për ZHELINËN tonë! 😍
Takim i shtabeve komunal zgjedhorë, Lëvizja BESA dhe Aleanca për Shqiptarët. Fitorja e madhe do të vuloset më 31 tetor!

Me #ZEMËR të #PASTËR për komunën e Zhelinës ❤”, ka shkruar kandidati i BESËS për Zhelinën, Blerim Sejdiu. /