Takohet drejtori Ylber Sela me ministrin e Shëndetësisë Bekim Sali: Gjuha shqipe do të zbatohet edhe në shëndetësi

vull

Drejtori i Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës (AZGj), Ylber Sela i shoqëruar nga ekipi i tij, realizoi një takim pune me ministrin e Shëndetësisë, Bekim Sali.

Me këtë rast, drejtori Sela ofroi mbështetjen e plotë të AZGj-së për të përkthyer dhe për të lektoruar të gjithë formularët të cilët përdoren nga kjo ministri dhe gjenerohen nga softuerët e ndryshëm.

Nga ana tjetër, edhe ministri Sali mirëpriti mbështetjen e ofruar nga drejtori Sela dhe u zotua se do të ndërmerren hapa konkret në drejtim të zbatimit të dispozitave që dalin nga Ligji i Përdorimit të Gjuhëve.

Shëndetësia është një nga sferat ku zbatimi i këtij ligji ka ngecur, andaj ky takim do të shërbejë si shtytje në drejtimin e duhur.

Next Post

Grubi jep lajmin e mirë, Qeveria lehtëson masat anti-Covid! Ja vendimet

Zv/ kryeminsitrti Artan Grubi njofton se qeveria në seancën e 21-të vendosi të lehtësojë masat anti – Covid konform rekomandimeve të Komisionit për Sëmundje Infektive dhe Shtabit Koordinues të Krizave duke miratuar vendimet në vijim: 👉shfuqizohet masa për posedim të çertifikatave Covid 19 për dalje nga territori i vendit; 👉shfuqizohet […]

Subscribe US Now