Talat Xhaferi: Apel për fushatë zgjedhore demokratike

vull

“Interes i shtetit dhe i qytetarit është që zgjedhjet të jenë të qeta dhe të lira. Apeloj qytetarët të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të dalin më zgjedhje, ndërsa partive që të mbajnë llogari për vokabularin e tyre dhe për fushatë pozitive”, deklaroi Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit.

Next Post

Menduh Thaçi takoi Shefen e Misionit Vëzhgues të OSBE-ODIHR

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në selinë e partisë në Tetovë realizoi takim me Shefen e Misionit Vëzhgues të OSBE-ODIHR, Korien Jonker. Temë e bisedës ishte fushata zgjedhore dhe procesi i organizimi të zgjedhjeve presidencijale të 21 Prillit. Kryetari Thaçi vlerësoi se partitë politike duhet të tregojnë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: