Talat Xhaferi do ta nënshkruajë aktvendimin për shpalljen e zgjedhjeve presidenciale

vull

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, në pajtim me obligimet
ligjore sot (08.02.2019) në orën 17:30 do ta nënshkruajë aktvendimin për shpalljen e
zgjedhjeve presidenciale. Nënshkrimi do të jetë në Kabinetin e Kryetarit. Menjëherë pas nënshkrimit të aktvendimit, Kryetari Talat Xhaferi do të jap deklaratë për medie.

Next Post

Osmani – Palmer: Maqedonia është partneri i SHBA-ve, BE-së dhe NATO-s në mbrojtje të vlerave perëndimore të Ballkanit

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në kuadër të vizitës disaditore në Uashington, sot mbajti takime me Zëvendës ndihmësin e Sekretarit të SHBA-vë për Evropë dhe Euroazi, Metju Palmer, në Stejt Departamentin Amerikan. “SHBA-të janë më shume se partner strategjik të Maqedonisë, por edhe miku ynë më i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: