Talat Xhaferi “dridh” Kërçovën me fjalimin e tij në hapjen e shtabit për zonën 5

Kohanews Admin

Në qytetin e Kërcovës përpara një turme të madhë të simpatinzantëve të Bashkimit Demokratik për Integrim u bë hapja e shtabit për zonën 5 dhe 6. Me një fjalin rasti të pranishmëve u drejtua ish kryetari I kuvendit Talat Xhaferi, I cili është dhe kandidat për deputet në zonën 5. “Pas gati 20 vitesh jam I emocionuar kur e shoh se kam përkrahje madhështore nga njerëzit ashtu sic kishim dhe në vitin 2001 kur ishin në rolin e clirimtarëve. Kam nderin dhe ndihem I privilegjuar të jem bartës liste në zonën pesë, edhe pse nuk vi nga kjo zonë. Me këtë kandidim BDI vërteton se ne nuk jemi njerez që I shërbejmë vetëm lagjes, apo qytetit tonë, por jemi në shërbim të të gjithë qytetarëve, sepse të dashur të pranishëm, jeni ju ata që vendosni. Ju premtoj se do kryejmë punën tonë me ndër dhe përgjegjësi maksimale. Premtoj llogaridhënie para qytetarëve, para liderit tonë dhe ta plotësojmë amanetin e ushtarëve që luftuan për të drejtat shqiptare. Do e bëj publik dhe raportin për punën që kam bërë si Kryetar I Kuvendit, jo vetëm për organet e partisë por për të gjithë qytetarët”, u shpreh Xhaferi.

Next Post

Njeriu i fitoreve, Fatmir Dehari: Respekti i kaq shumë njerëzve vulos fitoren e BDI-së…

Në qytetin e Kërcovës përpara një turme të madhe të simpatinzantëve të Bashkimit Demokratik për Integrim u bë hapja e shtabit për zonën 5 dhe 6. Me një fjalin rasti të pranishmëve u drejtua dhe njeriu I cili nuk njeh humbje, kryetari I Komunës së Kërcovës, njëherazi dhe shefi I […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: