Taravari, Dimitrieski e Jançev – kryetarët më të pëlqyer

vull
Qendra maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar ka realizuar anketë për renditjen e partive, nëse do të mbaheshin zgjedhje, si dhe kryetarët më të suksesshëm të komunave në vend.
Në pyetjen se për cilën parti do të votojnë në zgjedhjet lokale, 22.4 përqind janë përgjigjur për OBRM-PDUKM-në, 21.6 përqind për LSDM-në, 8.0 përqind për BDI, 6.2 përqind për Aleancën për Shqiptarët, 6.2 përqind për “Të Majtën”.
Përqindje e madhe (18.1%) e të anketuarve janë përgjigjur se nuk do të votojnë ose do ta prishin fletëvotimin.
Kurse në pyetjen për kryetarët e komunave, renditja nga kjo anketë është si më poshtë:
Mitko Jançev (Kavadar) – 10.5%
Arben Taravari (Gostivar) – 7.5%
Maksim Dimitrievski (Kumanovë) – 6.8%
Teuta Arifi (Tetovë) – 3.5%
Visar Ganiu (Çair) – 3.3%
Petre Shilegov (Bashkia e Shkupit) – 3.2%.
Next Post

Maturantët e Tetovës, Gostivarit dhe të Shkupit e mirëpritën ofertën arsimore të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të Universitetit të Tetovës

Maturantët e shkollave të mesme të qytetit të Tetovës, të Gostivarit dhe kryeqytetit të vendit tonë –Shkupit, janë njohur me ofertën mësimore-shkencore të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit, që kjo njësi akademike e UT-së ofron për vitin 2021/2022. Mësimdhënësit e FTUU-së, për maturantët e shkollave të mesme të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: