TARAVARI: EKIPET JANË NË TERREN DHE PO PASTROJNË BORËN

vull
Reshjet e borës sërish mbuluan rrugët e qytetit. Kryetari I Komunës së Gostivarit thotë se ekipet përkatëse menjëherrë kanë dalë në terren për të pastruar rrugët dhe për të mundësuar komunikacion të papenguar .
“Me fillimin e reshjeve të borës, si gjithmonë i menjëhershëm është edhe reagimi i të gjitha kapaciteteve të angazhuara për pastrimin e borës në gjithë territorin e komunës së Gostivarit, me qëllim lehtësimin e komunikacionit dhe lëvizjes së papenguar të qytetarëve”, deklaron Taravari.

Next Post

Me sinjalistikë të re rrugore për siguri më të madhe të të gjithë pjesëmarrësve në trafik

Vazhdojnë aktivitetet e Qytetit të Shkupit dhe Ndërmarrjes publike “Rrugë dhe Rrugica” për rritjen e sigurisë për të gjithë pjesëmarrësit në trafik, nëpërmjet rikonstruksionit të sinjalistikës ekzistuese dhe vendosjes së sinjalistikës së re horizontale dhe vertikale të trafikut. Këto ditë u lëshuan në përdorim semaforët e rinj me ndërprerës për […]

Subscribe US Now