Taravari: Na priftë e mbara!

vull
Të dashur qytetarë, sot u mbajt Kuvendi i Degës së Aleancës për Shqiptarët-Dega Gostivar.
Jam i lumtur dhe falenderues që mora besimin unanim e të gjithë kuvendarëve të Aleancës për Shqiptarët në degën e Gostivarit. Vota e tyre është kurajo për mua, dhe jam krenar që jam i zgjedhur prej tyre për të qenë kandidat për Kryetar Komune në Gostivar.
Përgjegjësia dhe puna që na presin janë të mëdha, por me ju të gjithë çdo sfidë është më e lehtë!
Ju faleminderit dhe njëherë për besimin e dhënë!
Na priftë e mbara!

Next Post

Nënkryetari i PDSH-së kalon në ASH

Nënkryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Frymëzim Dauti, njëherit ish kandidat i kësaj partie për komunën e Gostivarit ka kaluar në radhët e Aleancës për Shqiptarët edhe zyrtarisht. Dauti morri pjesë edhe në Kuvendin e Degës së Gostivarit në të cilin ju dha drita jeshile Taravarit për mandatin e dytë. Ndryshe, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: